WKK-installatie

WKK-installatie uitbesteden aan Veen & Tot B.V.

Warmtekrachtkoppeling (WKK) is het opwekken van elektriciteit met ruimteverwarming. De WKK-installatie is dus een combinatie van de cv-ketel en de elektriciteitsgenerator. Door de toenemende elektriciteitsprijzen kan het financieel interessant zijn om de warmte die vrijkomt uit de verbrandingsinstallatie niet alleen te gebruiken voor ruimteverwarming, maar ook voor de opwekking van elektriciteit. Isolatiebedrijf Veen & Tot B.V. biedt diensten aan om deze installatie haalbaar te maken. Wij beschikken namelijk over de ervaring en knowhow om dit te installeren bij u thuis.

Zo werkt het

Tijdens het proces drijft de stoom uit de verbrandingsinstallatie een stoomturbine aan met een capaciteit van 250 kWe tot 8 MWe. De WKK geeft ook restwarmte en deze kan vervolgens benut worden voor ruimteverwarming, zoals hallen, kassen, stadsverwarming en droogkamers. Doordat alle installaties op maat gemaakt worden, bent u ervan verzekerd dat de installatie op uw specifieke situatie is afgestemd. Indien u meer informatie wilt, kunt u eenvoudig contact opnemen via de website. Onze deskundige medewerkers staan u dan graag te woord.

WKK-installatie30 jaar ervaring in het vak isoleren

Isolatiebedrijf Veen & Tot bv heeft al meer dan 30 jaar ervaring als het gaat om isoleren. Of het nu gaat om het isoleren van een technische ruimte in de utiliteitsbouw, het isoleren en afwerken met plaatwerk van een warmtewisselaar in eigen werkplaats of het isoleren van een WKK-installatie op locatie, de medewerkers van Veen & Tot B.V. draaien hun handen hier niet voor om. Door flexibel te werk gaan en korte lijnen binnen de organisatie te houden, komt dit de dienstverlening alleen maar ten goede. Wij hebben kwaliteit en vakmanschap dan ook hoog in het vaandel staan en bieden u graag onze diensten aan.

   Contact        Isolatie