Isolatiematrassen

Isolatiematrassen laten vervaardigen door een vakman

U bent op zoek naar mogelijkheden om isolatiematrassen te laten maken? Dan heten wij u van harte welkom bij Isolatiebedrijf Veen & Tot. Met meer dan 30 jaar ervaring in de isolatie, kunt u bij ons rekenen op vakkundigheid en een hoge kwaliteit. Of het nu gaat om het isoleren van een technische ruimte of het vervaardigen van plaatwerk en isolatiematrassen; wij hebben alle expertise in huis om dit voor u uit te voeren.

IsolatiematrassenWat zijn de voordelen?

Isolatiematrassen kunnen worden geplaatst als afsluiters van CV en stoom. Een groot voordeel is dat de isolatiematrassen geurloos zijn en goed bestand tegen schimmels. Daarnaast zijn ze enorm flexibel, waardoor ze kunnen worden ingezet op moeilijk bereikbare plekken.

Isolatiebedrijf Veen & Tot richt zich met name op energiebesparende maatregelen, onder andere in de utiliteitsbouw. Wij vervaardigen de isolatiematrassen in onze eigen werkplaats, dit betekent dat wij maatwerk kunnen leveren. Met grote vakmanschap gaan wij voor u aan de slag, waarbij kwaliteit altijd centraal staat. Vraag gerust vrijblijvend een offerte bij ons aan en laat u verrassen door onze scherpe prijzen!

U kunt bij ons rekenen op een flexibele instelling, wij denken graag met u mee en hanteren korte lijnen binnen onze organisatie. Zo kunt u direct of vragen of problemen voorleggen aan uw contactpersoon en weet u waar u aan toe bent.

   Contact        Isolatie