Isolatiebedrijf Amsterdam

Wat kan dit isolatiebedrijf uit Amsterdam voor u betekenen?

Isolatiebedrijf Veen & Tot B.V. nabij Amsterdam is al ruim dertig jaar werkzaam in de bouwbranche. Wij staan dan ook vooral bekend om onze diensten betreffende isolatie. Ongeacht of het gaat om het isoleren van een technische ruimte in de utiliteitsbouw, het isoleren en afwerken met plaatwerk van een warmtewisselaar in eigen werkplaats of het isoleren van een WKK-installatie op locatie, wij leveren ten alle tijden kwaliteit.

De reden waarom wij over de afgelopen jaren vele successen geboekt hebben is het feit dat we flexibel zijn. Door korte lijnen te hebben binnen de organisatie zijn wij onderscheidend en bieden wij kwaliteit en vakmanschap. Verder hebben wij klantenrelaties hoog in het vaandel staan. Door de ervaring die we inmiddels hebben opgebouwd met isoleren van diverse soorten leidingwerk, kunnen wij iedere klus aan.

Isolatie

Er zijn twee verschillende soorten isolatie, namelijk:

  • Thermische isolatie
  • Akoestische isolatie

Isolatiebedrijf AmsterdamBij thermische isolatie wordt er gebruik gemaakt van glas- of steenwol. Dit om het verlies van warmte tegen te gaan. Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van elastomeer, dit om koel- en koude instellingen te isoleren. Als tweede soort is er akoestische isolatie. Hierbij is het mogelijk dat er trillingen ontstaan door geluidsoverlast. Men kan dit voorkomen door het aanbrengen van absorberend materiaal. Dit vaak in de combinatie met een lood of lood vervangende kunststof. Daarnaast kan er ook geluidsoverlast ontstaan door verplaatsing van lucht, hemelwater of andere stoffen door leidingen, luchtkanalen of kasten. Het isolatiebedrijf uit Amsterdam kan u ondersteunen bij deze werkzaamheden, of indien gewenst volledig op zich nemen. Neem gerust contact op voor meer informatie!

   Contact        Isolatie